Kontrasterna

Denna veckan har vi undersökt relationen mellan jorden – det mest solida, och rymden – det minst solida. Stabilitet och frihet, gravitationens kraft som hjälp till att lätta, till att frigöra. Meditation i aktiviteten.. Hur jobbar vi mot enhet, till skillnad från separation och isolering av olika kroppsdelar, medvetande/kropp?.. Ungefär så =) Att komma i kontakt med kroppens egen intelligens, med den naturliga rörelsen/motrörelsen etc., är en av de saker jag undersöker och rör mig mot i mitt praktiserande och det vill jag gärna dela med mig av; detta fantastiska som kommer ut av mötet med och samstämmigheten i det fysiska varandet!

Önskar er alla en fin helg!

Namaste, vänner ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s