Goodbye Januari…

Nu så! Det bara fortsätter att ljusna! Välkommen februari! Fortfarande är det tid att låta kropp och sinne få all den extra vila de behöver för att kunna höja energin till våren, men visst känns det som det börjar lätta på många plan redan!? Har vi vårdat oss själva under vintern och gett oss den återhämtning vi behövt, så är chansen större att vi ju närmare våren vi kommer börja känna av behovet av att börja röra oss mer, äta lättare mat, möta livet med ny energi! Stanna upp vettja, känn efter vart du befinner dig i dig själv och i livet och helt enkelt utgå därifrån, vad du än planerar att göra! Låt vintern få vara en vilsam, stillsam och eftertänksam tid i tillvaron, så kreativiteten och energin kan få flöda fritt genom dig när tiden är inne! (Jag vet, ibland lättare sagt än gjort…) 😀

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s