ChiBall

chiball_and_you_top_1En träningsform för harmoni, balans och välbefinnande.

ChiBall utgår ifrån den kinesiska filosofin (TCM – traditionell kinesisk medicin) och väver in Tai Chi/Qi Gong, ChiBall Dans, Yoga, Pilates, Feldenkrais-inspirerade rörelser (ChiBall Release) och Avslappning/Meditation. I centrum för vårt fokus använder vi en väldoftande och färglad boll, vilken ger oss  färg- och doftstimulans  samtidigt som fokuset riktas och vi får hjälp med balansen och självmassage (i den Feldenkrais-inspirerade delen).

ChiBall är en skönt energigivande och stärkande kvalitetsträning med inriktning på andning, inre styrka, balans och rörlighet. Det är en skonsam träningsform där du får möjlighet att förbättra din koordination och förmåga till lugn och ro samt ökad kroppsmedvetenhet. Klasserna avslutas oftast med avslappning/meditation.

Men.. ChiBall är mycket mer än bara en träningsform. Filosofin som ligger till grund för träningen är som sagt TCM, vilket innefattar  kunskap om meridianerna, de 5  elementen och årstiderna, yin/yang och Qi (Chi). Klasserna kan vara uppbyggda på olika sätt beroende på t.ex. årstid, större fokus på nåt av komponenterna (yoga, pilates, dans, Qi Gong etc.), lugnare klasser, mer dynamiska och svettiga klasser, yin/yang-balansen osv.

Vill du ha mer allmän info eller veta mer om utbildningen och Master Trainer Anette Ljungberg, besök ChiBall Skandinavia: http://www.chiball.se

Vill ditt företag eller du och vänner/bekanta ha en kurs eller enstaka klasser med mig, skräddarsydda för just dig/er eller t.ex. enligt årstiden, är du välkommen att kontakta mig!
malinmellstrom@gmail.com
0702-919753

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s